29/11/2023
4.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Dizeli lirohet për dy denarë, çmimet e karburanteve tjera nuk ndryshojnë

Çmimi i shitjes me pakicë i EURODIZEL (D-E V) nga mesnata do të ulet për dy denarë për litër, ndërsa çmimet e EUSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98, Ekstra vajit të lehtë për amvisëri i (EL-10) dhe i Mazutit M-1 NS nuk ndryshohen, vendosi sot Komisionit Rregullator për Energjetikë.

Çmimi i ri i EURODIZEL (D-E V) do të jetë 82,00 denarë për litër.

Të fundit