Do të largohet anija tek posta e vjetër – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Do të largohet anija tek posta e vjetër

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov sot deklaroi se janë krijuar kushte që të hiqet anija që gjendet në afërsi të postës së vjetër, pa rrezik që qyteti të mbajë çfarëdo implikime financiare.

“Janë krijuar kushte dhe në afat prej 30 ditëve, duke llogaritur që sot, shfrytëzuesi duhet ta largojë atë që quhet pajisje urbane. Në të kundërtën pas skadimit të afatit, Qyteti në shpenzim të vetin do ta bëjë këtë, pas 10 prillit të këtij viti”, theksoi Shilegov.

Kryetari i qytetit sqaroi se sipas analizave të bëra, objektet nga projekti “Shkupi 2014”, që gjendet në shtratin e lumit Vardar seriozisht mund të shkaktojnë vërshime të cilat do të shkaktojnë dëme materiale dhe do t’i rrezikojnë sigurinë dhe shëndetin e shkupjanëve.

Ai shprehu pritje se në të ardhmen do të krijohen kushte për largimin edhe të anijeve të tjera. Mia.fb/

Прес Шилегов

Geplaatst door MИА.mk op Maandag 9 maart 2020

Related posts

Procesi gjyqësor për rastin “Tenderët” shtyhet deri në emërimin e gjykatësit të ri

Televizioni Koha

Deputetët do të vaksinohen me vaksinën Sputnik V, tha Filipçe

Televizioni Koha

Zaev: Deri në fund të vitit rroga minimale deri në 18 mijë denarë do të bëhet realitet”

Televizioni Koha

Leave a Comment