11/12/2023
9.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Dogana zbuloi 350 kilogramë marihuanë në një kamion me targa të Shqipërisë

Nëpunësit doganorë në vendkalimin kufitar Tabanocë, sot kanë parandaluar tentim për trafikim të 350 kilogramëve marihuanë.

Nëpunësit doganorë e kanë gjetur gjatë kontrollit të një automjeti transportues me targa të Shqipërisë, të drejtuar nga një shtetas shqiptar F.B. (62).

Pas ndërmarrjes së rastit nga ana e inspektorëve të Departamentit për Hetime, Drejtoria Doganore kundër F.B (62) do të parashtrojë kallëzim penal për vepër të kryer penale “Prodhim të paligjshëm dhe lëshim në qarkullim të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve”, ndëshkues sipas nenit 215 paragrafi 1 dhe paragrafi 7 nga Kodi Penal” deri te Prokuroria Themelore Publike Kumanovë. aa/mp/

Të fundit