Donacion gjerman për policinë kufitare të Maqedonisë - Tv Koha
Maqedoni

Donacion gjerman për policinë kufitare të Maqedonisë

Ambasadorja gjermane në vend Anke Hollshtajn sot ministrit për punë të brendshme Oliver Spasovski do t’i dorëzoj donacion prej makinave dhe pajisjeve të dedikuara për nevojat e policisë kufitare.

Siç njoftoi Ministria për Punë të Brendshme, ceremonia e pranim-dorëzimit të pajisjes do të mbahet n ora 11:00 në MPB.

Pas ceremonisë ambasadorja gjermane dhe ministri i brendshme, Anke Hollshtajn dhe Oliver Spasovski do të prononcohen për media lidhur me donacionin në fjalë.

Related posts

Kurba e të shëruarve nga Kovid-19 rritet ndjeshëm, 842 raste aktive, Osmani rekomandon masa të buta në vend të orës policore

Televizioni Koha

Mickoski iku nga takimi i liderëve por nga drejtësia nuk mund të ik, Propozim-ligj i ri për Prokurorinë Publike

Televizioni Koha

Anëtarët e misionit të OSBE/ODIHR në takim në KSHZ

Televizioni Koha

Leave a Comment