Donacion rumun i maskave mbrojtëse nga rezervat mjekësore të BE-së – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Donacion rumun i maskave mbrojtëse nga rezervat mjekësore të BE-së

Drejtoria për mbrojtje dhe shpëtim, në bashkëpunim me MPB-në, Drejtorinë e doganave dhe NP për rrugë shtetërore, e organizoi dhe realizoi pranimin e 10.000 maskave mbrojtëse nga rezervat mjekësore të Bashkimit Evropian (rescEU Stockpiling medical resources).

Ndihma u dorëzua nga përfaqësues të Inspektoratit të përgjithshëm për gjendje të jashtëzakonshme pranë MPB të Rumanisë, si përgjigje ndaj kërkesës sonë drejt Mekanizmit evropian për mbrojtje civile, për përballje me KOVID-19.

Gjatë pranim-dorëzimit të ndihmës mori pjesë Adnn Xhaferovski, drejtor i Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim dhe Viorel Stanila, ambasador i Rumanisë në vendin tonë.

Related posts

Italianët në protesta, djegin flamujt e BE: Jeni bukëshkalë, ne do t’ia dalim vetë!

Televizioni Koha

LSDM paralajmëroi 600 milionë euro për kompanitë vendase dhe investimevet e huaja të drejtpërdrejta, VMRO pagë më të lartë për 25 për qind

Televizioni Koha

Tetë vite pa pishtarin e arsimit Miftar Abdiu

Televizioni Koha

Leave a Comment