04/10/2023
22.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Drejtori ekonomik Fazliu thot se janë duke vazhduar investimet në Spitalin e Tetovës ( FOTO)

Drejtori ekonomik në Spitalin Klinik në Tetovë Armend Fazliu tha se janë duke vazhduar investimet në institucionin që ai e drejton informon Tetovasot.
Fazliu me këtë rast u shpreh se ky spital do të ngritet
ndërkohë që sipas tij ka filluar matja gjeodezike për ti hapur rrugë projektimit dhe investimit që do të zhbllokojë kaosin e madh të trafikut dhe pacientëve për rregullimin e hyrjeve, shërbimeve, dhe investimet në bekatonizimin e parkingjeve spitalore. “Vendosja e sinjalistikës dhe terminaleve digjitale është poashtu në funksion të punës që bëjmë” deklaroi drejtori Fazliu . Sipas tij, me pak vullnet, buzëqeshje dhe njerëz të mirë do të sigurojmë nëpërmjet donacionit edhe projektin për komunikacion! . Me përfundimin e projektimit themelorë me lejen e Zotit do të fillojmë edhe me punimet infrastrukturore si dhe çdo ndihmë, në projektim, në donacione infrastrukturore është e mirseardhur u shpreh ai .Tetovasot

Të fundit