E premtja, 5 qershori, para Ditës së Shpirtrave, ditë jo pune për qytetarët e besimit ortodoks - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

E premtja, 5 qershori, para Ditës së Shpirtrave, ditë jo pune për qytetarët e besimit ortodoks

E premtja, para Ditës së Shpirtrave 5 qershori, është ditë jo pune pune për qytetarët nga besimi ortodoks në Republikën e Maqedonisë së Veriut, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga MPPS informojnë se kjo ditë është në pajtim me Ligjin për festat e RMV-së. fb/

Related posts

Punëtoria hyrëse e projektit “Forcimi i kapaciteteve institucionale dhe teknike për të përmirësuar transparencën mbi ndryshimin e klimës në bazë të Marrëveshjes së Parisit”

Televizioni Koha

Komuna e Tetovës mendon se nuk duhet qyteti të vendoset në karantinë, apelojnë për kujdes nga qytetarët

Televizioni Koha

Visar Ganiu: Izolimi vetëm i Çairit nuk është zgjidhje

Televizioni Koha

Leave a Comment