Edhe institucionet private shëndetësore do të kryejnë kujdes dhe trajtim intensiv të pacientëve me koronavirus – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Edhe institucionet private shëndetësore do të kryejnë kujdes dhe trajtim intensiv të pacientëve me koronavirus

Objektet shëndetësore private jashtë rrjetit të institucioneve të kujdesit dhe trajtimit intensiv do ta kryejnë këtë aktivitet në rrjetin e institucioneve shëndetësore për ofrimin e shërbimeve shëndetësore pacientëve të sëmurë me koronavirus, vendosi Qeveria në seancën e djeshme.

Vendimi do të jetë vlejë derisa të zgjatë gjendja e jashtëzakonshme në vend.

“Fondi për sigurimeve shëndetësore i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të lidhë kontrata me këto institucione me të cilat do të përcaktohet vëllimi dhe lloji i shërbimeve shëndetësore të cilat institucioni privat shëndetësor do t’i kryejë gjatë periudhës së vlefshmërisë së këtij Dekreti, në përputhje me dispozitat në fushën e sigurimit të detyrueshëm shëndetësor, kumtoi pres-shërbimi i Qeverisë. mb/

Related posts

Sheqerinska: Anëtarësimi në NATO, do të ishte i pamundur pa ndryshimet e mëdha politike

Televizioni Koha

Maqedonia e Veriut i fillon negociatat për anëtarësim në BE

Televizioni Koha

Aksident në mes katër makinave në Tetovë, nuk ka të lënduar

Televizioni Koha

Leave a Comment