06/06/2023
19.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Edhe kështu jetohet bllokohet Malësia e Tetovës Vica, Veshalla dhe Bozofca

Kushtet klimatike të cilët janë manifestuar me stuhi të forta dhe reshje të borës gjat ditës së djeshme kanë qen problem i fshatrave të malsis së tetovës të cilët përvec veshtirsive në komunikacion është penguar edhe procesi edukativo arsimor

Mes të tjerash në këto vendbanime edhe rrugët ishin të pakalueshme ndërsa banorët e bozovcës dhe veshallës gjat tërë ditës së sotme kan qen të bllokuar
Përderisa komunën e Tetovës bora e ka gjetur në befasi dhe i ishin prishur eskavatorët në teren kishte dal ministri Hisen Xhemaili i cili theksoj se ka pasur shumë telefonata nga qytetarët e këtyre fshatrave, ai nënvizon se duhet që të shfrytëzohen të gjitha mundësitë që të mos vi deri në këtë situatë.
Ndërkaq nga sektori për arsim pran0235 komunës së Tetovës konfirmuan informacionin se në disa fshatra ka pasur probleme dhe sot nuk është zhvilluar procesi edukativo arsimor, Përgjegjsi i këti sektori Ahmed qazimi theksoj se kjo dit do të zëvendësohet ndërsa varsisht prej kushteve dhe mundësisë nga nesër procesi do të zhvillohet normalisht
Mes tjerash gjat ditës së djeshme janë paraqitur probleme të shumta për shkak stuhisë kryesisht me shtyllat e energjis elektrike të cilët kanë rënë ndërsa për cështjen e ruugës nga komuna e Tetovës nuk aritëm që të marim prononcim./TV KOHA/

Të fundit