Edhe një lajm i mirë për banorët e komunës së Zhelinës, e në veçanti banorët e Treboshit - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Edhe një lajm i mirë për banorët e komunës së Zhelinës, e në veçanti banorët e Treboshit

 

TREBOSHI ME RRUGË TË RE

“Komuna e Zhelinës në bashkëfinancim me Komunën e Tetovës, dhe në bashkëpunim me Qendrën e zhvillimit planor të rajonit të Pollogut, së shpejti do të nis me punimet e asfaltimit të rrugës Trebosh-Tetovë, një rrugë e premtuar nga vetë kryetari i komunës së Zhelinës, z.Blerim Sejdiu.”

Ky lajm u shpërnda në faqen zyrtare të komunës, nëpërmjet një postimi në facebook, nga vetë kryetari Sejdiu.

Sot, me kënaqësi ndajmë lajmin e gëzuar se kjo rrugë po bëhet realitet.

Komuna e Zhelinës🇪🇺

Related posts

Udhëtari nga Dubai kontrollohet për koronavirusin në Klinikën infektive

Televizioni Koha

UT me thirrje drejtuar qytetarëve për vigjilencë dhe zbatim të rekomandimeve

Televizioni Koha

Një shkupjane e kanë gënjyer se vajza e saj e ka shkelur një fëmijë, që ta shpëtojë ka dhënë 10.000 euro

Televizioni Koha

Leave a Comment