EPP: Dduhet të bëhet gjithçka që të mbahen zgjedhje të lira korrekte më 12 prill – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

EPP: Dduhet të bëhet gjithçka që të mbahen zgjedhje të lira korrekte më 12 prill

Ne me vëmendje i monitorojmë orvatjet e rëndësishme reformuese në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Duhet të bëhet gjithçka që të mbahen zgjedhje të lira korrekte më 12 prill, siç është arritur marrëveshje, që të ecë vendi përpara, publikoi Partia Popullore Evropiane në Tuiter. .MEDIAL.mk

Related posts

Rritet numri i aksidenteve nëpër rrugët e Maqedonisë

Televizioni Koha

Dhjetë emigrantë janë zbuluar në një kamion në terminalin doganor të Tetovës

Televizioni Koha

Pritet vendim për fillimin e vitit shkollor dhe shpjegim për prindërit për zgjedhjen e mësimit

Televizioni Koha

Leave a Comment