11/12/2023
7.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

ESHS: Janë regjistruar gjithsej 871.488 persona, 272.177 amvisëri dhe 368.595 banesa

Gjithsej 871.488 persona, 272.177 amvisëri dhe 368.595 banesa janë regjistruar deri ditën e djeshme në orën 20, informoi sot Enti Shtetëror për Statistikë.

Mundësinë për vetregjistrim të personave në diasporë, deri tani e kanë shfrytëzuar 193.236 persona.

Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut i cili zyrtarisht filloi më 5 shtator, do të zgjasë deri më 30 shtator.

 

Të fundit