EVN mbyll zyrat e pritjes – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

EVN mbyll zyrat e pritjes

 

Zyrat e pritjes dhe Info qendra e EVN – Maqedonisë nuk do të funksionojnë derisa të jenë në fuqi masat e jashtëzakonshme për të parandaluar koronavirusin. Shfrytëzuesit në këtë periudhë do të duhet të përdorin shërbimet online të EVN-së dhe në rast të emergjencës telefonat për kontakt. Të paktën një muaj nuk do të lexohen as pikat matëse me çka shfrytëzuesit do të marrin fatura paushallë. Për sa kohë që janë vendosur masat, kompania nuk do të bëjë lidhje të re, përveç atyre që janë të patjetërsueshme të realizohen. Gjatë kësaj periudhe EVN Maqedoni nuk do t’i shkyçë klientët që nuk kanë paguar faturat e tyre.

Related posts

Stabiliteti i denarit është i garantuar, pohojnë guvernatorët aktualë dhe paraprakë dhe institucionet ndërkombëtare

Televizioni Koha

Ziadin Sela: Zaevi po vazhdon me avazin e Gruevskit, shteti e gjyqësia të kapur (VIDEO)

Televizioni Koha

Një e treta e popullsisë në Tokë është në izolim, shkaku i Kovid-19

Televizioni Koha

Leave a Comment