Fejsbuk shënoi rritje të shfrytëzuesve për zvogëlim të të ardhurave - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Fejsbuk shënoi rritje të shfrytëzuesve për zvogëlim të të ardhurave

Fejsbuk kumtoi se në rajonet e goditura nga pandemia me koronavirusin e ri, shënoi rritje të shfrytëzuesve, por zvogëlim të të ardhurave nga reklamat.

Sipas përfaqësuesve të Fejsbukut, porositë e zëshme dhe video-thirrjet në Mesinxher dhe VacAp janë më shumë se dyfish të rritura në rajonet e goditura me KOVID-19.

Rritje më e madhe u shënua lidhur me shfrytëzuesit e shërbimeve falas të Fejsbukut për këmbim të porosive, të cilat nuk realizojnë të ardhura nga reklamat. bsh/

Related posts

“Epidemia e mirëkontrolluar, hyn në fazën e dytë”- Pëllumb Pipero sqaron: Treguesit kryesorë të kësaj faze shfaqen në dy aspekte

Televizioni Koha

RMV, detyrimi për mbajtjen e maskave në çdo vend ende nuk ka hyrë në fuqi, sot nuk u diskutua në Parlament

Televizioni Koha

Aleksov: Zgjedhjet nuk janë ndërprerë, por janë ngrirë për shkak të Kovid-19

Televizioni Koha

Leave a Comment