Festivali për fëmijë “Bletëzat 2019” javën e ardhshme në Tetovë – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Festivali për fëmijë “Bletëzat 2019” javën e ardhshme në Tetovë

Me datë 05 dhjetor (e enjte ) në Qendren për kulturë në Tetovë mbahet edicioni I 25-të e festivalit për fëmijë “Bletëzat 2019”

Në natën finale do të performojnë 20 këngëtarë/e të vegjël nga Kosova,Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut.

Juria profesionale do të vlerësoj këngët dhe do të ndajë çmime profesionale dhe çmime të tjera artistike duke I shpërblyer të gjithë fëmijët pjesëmarës me plaketa dhe mirënjohje për pjesëmarrje.

Këngët e fëmijëve do të shoqërohen nga kori I fëmijëve të SH.F.”Liria “ në udhëheqjen e arsimtares së muzikës Laurie Ibrahimi.

05.DHJETOR Qendra për kulturë Tetovë ora 18.00

Related posts

Gjermania dhe Bullgaria regjistrojnë rekord rastesh me koronavirus

Televizioni Koha

Filloi skriningu në kopshte, ende nuk është marrë vendim për hapjen e tyre

Televizioni Koha

“Dan”: Pesë tonë kokainë në Selanik ishin dedikuar për Klanin e Kotorrit

Televizioni Koha

Leave a Comment