Filipçe: Grimcat PM10 rrisin rrezikun për përhapjen e virusit - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Filipçe: Grimcat PM10 rrisin rrezikun për përhapjen e virusit

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipce, në pyetjen e TV21 se sa realisht ndotja do të ishte problem në situatën aktuale në të cilën jemi, Filipçe theksoi se grimcat PM10 mundësojnë transmetim më të madh të virusit dhe në atë drejtim është Ligji që u miratua dje në Kuvend për mbajtjen e detyrueshme të maskës mbrojtëse jashtë.

“Është e vërtetë që ka botime që tregojnë se grimcat PM10 mundësojnë transmetim më të madh të virusit dhe në atë kuptim është rekomandimi, i bërë dje me ndryshimin e Ligjit, për mbajtjen e detyrueshme të maskave jashtë në çdo vend, së pari sepse është e rëndësishme për të mbrojtur shëndetin tonë nga kollitja dhe nga ajri i ndotur,- tha Filipçe.

Related posts

Sërish ulen çmimet e naftës

Televizioni Koha

Paguhen subvencionet për kokë dhie

Televizioni Koha

E prekshme: Qeni nuk largohet nga trupi i pronarit qe ndodhet nën gërmadhat e tërmetit

Televizioni Koha

Leave a Comment