Filipce: Të sëmurët kronikë veçanërisht duhet të jenë të kujdesshëm - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Filipce: Të sëmurët kronikë veçanërisht duhet të jenë të kujdesshëm

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe informoi se personat me sëmundje të caktuara kronike janë me rrezik më të madh nga komplikimet tipike për koronavirusin., përcjell GazetaExpress nga in7.

“U bëj apel atyre të jenë veçanërisht të kujdesshëm dhe t’i ndjekin në mënyrë të vazhdueshme të gjitha rekomandimet për mbrojtje nga virusi”, thotë ministri i Shëndetësisë.

Personat me sëmundje respiratore, me sëmundje kardiovaskulare, diabet, sëmundje malinje janë pjesë e grupit të rrezikuar./GazetaExpress/

Related posts

Zaev: Kush ka para tepricë le të shkojë në spitalet private, por gjithçka që kanë klinikat private, kanë edhe në ato publike

Televizioni Koha

SEKRETARI AZIRI MORRI ÇMIMIN GRAND PRIX PËR KONTRIBUTIN E DHËNË NË KULTURËN SHQIPTARE

Televizioni Koha

FSSh ka marrë masa për parandalimin e përhapjes dhe zhdukjes së virusit korona

Televizioni Koha

Leave a Comment