11/08/2022
18.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Filloi takimi i NEQ, vendet koordinohen për lehtësimin e kufizimeve

Filloi takimi i Nismës së Evropës Qendrore nën kryesimin e Malit të Zi e cila për shkak pandemisë Kovid 19 mbahet përmes lidhjes së video konferencës.

“Bisedojmë për ndikimet socio-ekonomike të Kovid-19 dhe koordinohemi për lehtësimin e kufizime”, ka shkruar kryeministri Oliver Spasovski në profilin e tij të Fejsbukut.

Në takim marrin pjesë kryeministrat e vendeve nga Nisma e Evropës Qendrore. sn/

Të fundit