Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Fjalët përfundimtare të mbrojtjes në rastin “Shënjestra-Fortesa” - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Fjalët përfundimtare të mbrojtjes në rastin “Shënjestra-Fortesa”

Me fjalët përfundimtare sot në Gjykatën Penale në Shkup duhet të vazhdoj procesi gjyqësor për përgjimin e paligjshëm “Shënjestra-Fortesa”. Procesi gjyqësor për këtë rast ka filluar me 22 dhjetor të vitit 2017.

Sipas prokurorisë, në fjalët përfundimtare në seancën e kaluar, ka theksuar se edhe përkundër të gjitha pengesave me të cilat janë përballur gjatë hetimeve kanë arritur të dëshmojnë se të akuzuarit e kanë kryer veprën për të cilën akuzohen dhe kërkoi dënime maksimale.

Procesin gjyqësor e udhëheq gjykatësja Xheneta Begtoviq, ndërkohë që përfaqësues të prokurorisë janë Lençe Ristovska dhe Trajçe Pelivanov.

Related posts

Pas debatit të ekspertëve, ligji për Prokurorinë publike kthehet në grupet punuese

Televizioni Koha

Arrestohet 60-vjeçari nga Tetova, dërgohet në burg për vuajtje të dënimit

Televizioni Koha

Vendi i përgatitur për skenarin më të keq me Kovid-19 në vjeshtë, qytetarët duhet t’i respektojnë masat

Televizioni Koha

Leave a Comment