Galeria e arteve të Tetovës me thirrje publike deri tek artistët - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Galeria e arteve të Tetovës me thirrje publike deri tek artistët

Të gjithë individët dhe organizatat e interesuara nga sfera e kulturës të cilët duan të prezantohen para publikut të Tetovës kanë mundësi të parashtrojnë kërkesë deri tek Institucioni kombëtar “Galeria e Arteve të Tetovës” ku gjatë vitit 2021 do të mund të organizohen ekspozita ose prezantime të ngjashme. Thirrja e Galerisë është e hapur prej nesër 8 deri më 22 korrik të vitit 2020.

Në shtesë të kërkesës të interesuarit duhet të dorëzojnë edhe CV, katalog, CD me fotografi të veprave artistike të cilat do të ekspozohen. Materialrt duhet të sillen çdo ditë pune nga ora 10:00 deri në orën 14:00 në zyrat e institucionit. as/fb/

Related posts

Në Kosovë shënohet viktima e parë nga koronavirusi

Televizioni Koha

OBSH: Deksametazoni është lajm i shkëlqyeshëm në luftën kundër Kovid-19

Televizioni Koha

Merkel në vetë-karantinë pasi mjeku i saj rezulton pozitiv ndaj koronavirusit

Televizioni Koha

Leave a Comment