Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Gazetari maqedonas pyet qeveritarët shqiptarë: Nëse e doni Kosovën, pse nuk e ndërtoni rrugën? - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Gazetari maqedonas pyet qeveritarët shqiptarë: Nëse e doni Kosovën, pse nuk e ndërtoni rrugën?

Dejan Azeski:
“Ja pyetje edhe për shqiptarët e Maqedonisë të cilët janë funksionarë në qeverinë e Maqedonisë. Nëqoftëse aq i duan dhe i çmojnë vëllezërit e tyre nga Kosova (fakt të cilin vazhdimishtë e theksojnë), pse vite me rradhë s’kanë bërë asgjë të lidhen me ta? Të lidhen në mënyrë dhe nivel infrastrukturor të denjë për shekullin 21.”

Related posts

Shteti i gatshëm për përballje me valë të mundshme të emigrantëve

Televizioni Koha

LSDM: Qeverinë e re që do ta udhëheqim ka plan për reforma, drejtësi dhe ekonomi të fuqishme

Televizioni Koha

LSDM: Për shkak të pikut të ri nga koronavirusi në vjeshtë dhe mbrojtjes së qytetarëve, zgjedhjet në afatin e parë të mundshëm

Televizioni Koha

Leave a Comment