29/11/2023
4.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Gerasimovski: Me kërkesë të Unionit Kombëtar të të Verbërve sigurojmë mjete për turneun ndërkombëtar të shahut për të verbërit

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Shkollës së Bardhë më 15 tetor, kryetari i Komunës Qendër, Goran Gerasimovski, mbajti një takim konstruktiv me personat e verbër nga komuna, i cili dëshmoi se është edhe një konfirmim se komuna është gjithmonë këtu për të ndihmuar grupet vulnerabël.

“Me kërkesë të Bashkimit Kombëtar kemi ofruar mbështetje financiare për Turneun Ndërkombëtar të Shahut për të Verbërit, i cili do të mbahet për nder të 13 Nëntorit – Ditës së Çlirimit të Shkupit, në hapësirat e Unionit. Më vjen mirë që po ndihmojmë në realizimin e kësaj shoqërie sportive ndërkombëtare që do të sjellë gëzim në jetën e tyre. Do të jetë një nder dhe kënaqësi e madhe për ne që të marrim pjesë në hapjen e turneut”, tha Gerasimovski.

Komuna Qendër fton personat me dëmtim të shikimit që në mënyrë aktive të aplikojnë për subvencione dhe projekte të tjera në komunë të dedikuara për kategoritë e cenueshme të qytetarëve.

Të fundit