GIZ me donacion për MPB-në për projektin “Parandalimi dhe lufta kundër tregtisë me njerëz në Ballkanin Perëndimor” – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

GIZ me donacion për MPB-në për projektin “Parandalimi dhe lufta kundër tregtisë me njerëz në Ballkanin Perëndimor”

Koordinatorja Kombëtare e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Magdalena Nestorovska, sot e pranoi donacionin nga GIZ (shoqatë gjermane për bashkëpunim ndërkombëtar) i cili u sigurua nga projekti “Parandalimi dhe lufta kundër tregtisë me njerëz në Ballkanin Perëndimor”, i cili koordinohet nga Qendra Rajonale MARRI si përgjigje ndaj situatës me KOVID-19, informojnë nga MPB-ja.

“Donacioni përfshin maska KN95, maska kirurgjikale, doreza latex, termometra pa kontakte, spërkatës antiseptik dhe mjete dezinfektuese, syze mbrojtëse, dhe i njëjti do të dedikohet për anëtarët e Komisionit Kombëtar, Njësinë Kombëtare për luftë kundër tregtisë me njerëz dhe emigracionit të paligjshëm, Qendrën për persona viktima të tregtisë me njerëz dhe shfrytëzim seksual dhe Qendrën e pranimit-transitit Vinojug”, kumtuan nga MPB-ja. ls/shk/

Related posts

Erdhi nga Amerika dhe tani jeton në Shqipëri: Thethi është vendi më paqësor që kam përjetuar ndonjëherë

Televizioni Koha

Forumi i Rinisë – AlternAtiva: 24 janari i Ditës Ndërkombëtare të Arsimit është përkujtim i degradimit të arsimit ton

Televizioni Koha

Jo zyrtarisht, zgjedhjet parlamentare më 11 tetor?

Televizioni Koha

Leave a Comment