11/12/2023
5.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Gjashtë persona nga Dibra dhe një i huaj po testohen për koronavirus

Gjashtë persona nga Dibra dhe një i huaj në këtë moment po testohen për koronavirus, publikoi sot në fejsbuk ministri i shëndetësisë, Venko Filipçe.

“Në këtë moment në koronavirus po testohen gjashtë persona nga Dibra. Prej tyre, katër të cilët kanë pasur kontakt me personat e infektuar nga Dibra, ndërsa një mjek epidemiolog dhe një teknik laboratorik, të cilët janë pa simptome të koronavirusit, por për të cilët është me rëndësi të bëjmë kontroll të gjendjes së tyre shëndetësore, thotë ministri Filipçe.

Në koronavirus po testohet edhe një i huaj përmes Qendrës për shëndet publik në Manastir. Rezultatet do të jenë gati për disa orë, pas çka opinioni do të informohet.mia.bsh

Të fundit