Gjatë ditës sotme në vendbanimet e komunës së Jegunocit u bë dezinfektimi i rrugëve – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Gjatë ditës sotme në vendbanimet e komunës së Jegunocit u bë dezinfektimi i rrugëve

Gjatë ditës sotme në vendbanimin tonë Zhilçe, me kryetarin e Ministrisë së Shëndetësisë Ljupco Trpevski dhe anëtarin Dragisha Gjorovski, i dezinfektuam të gjitha rrugët.Një  faleminderim special për Komunën e Jegunovcës dhe kryetarin Darko Blazeski që na dhuruan preparate për dezinfektim . Po ashtu një falënderim i madh për Borce Nikolina Mitrevskin që na dha spërkatësen  me të cilën u bë dezinfektimi.
Shëndeti publik është një përgjegjësi e përbashkët.
Varet nga ne
# SediDoma

Geplaatst door Vele Ristoski op Zaterdag 21 maart 2020

Related posts

BE rekomandon të lejohet udhëtimi për të vaksinuarit nga Ballkani

Televizioni Koha

Zyra e UNICEF-it në Kosovë e forcon reagimin ndaj COVID-19 me mbështetjen e Qeverisë së Japonisë

Televizioni Koha

Numri i rasteve dhe i kontrolleve në kovid qendrat po zvogëlohet, bie presioni mbi spitalet

Televizioni Koha

Leave a Comment