Rajon

Gjenden mbetjet e Cesnës që u rrëzua në Majën Koka e Selanikut (video)

Ministria e Punëve të Brendshme informoi se katër pasagjerët e aeroplanit, i cili dje fluturoi nga Ohri drejt Sofjes, ndërsa u rrëzua në afërsi të Majës Koka e Selanikut, kanë vdekur.

Pjesëtarët e MPB-së, dje rreth orës 19, i locuan mbetjet e aeroplanit në lokacion rreth pesë kilometra në veriperëndim të Kokës së Selanikut.

Në fatkeqësi jetën e humbën G.A.B. (1970), K.C.K.B. (1972), G.G.B. (2005) dhe B.G.B. (2000) të gjithë nga Republika e Bullgarisë.Ministria e Punëve të Brendshme u shpreh ngushëllime familjarëve të viktimave dhe të gjithë qazetarëve të Republikës së Bullgarisë. Shërbimet e MPB-së, Institutit për Mjekësi ligjore dhe Komitetit për hetimin e fatkeqësive ajrore dhe incidente serioze janë duke bërë ekspertizë nën udhëheqjen e prokurorit publik. shk/

Related posts

Djegia e mandateve në Shqipëri, reagon Ambasada e SHBA-ve

Televizioni Koha

Sot dy dekada nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës

Televizioni Koha

Bekim Jashari: Faleminderit nga zemra secilit shqiptar që vizitoi Prekazin

Televizioni Koha

Leave a Comment