Gjermani: Aprovohet testimi i parë i vaksinave te njerëzit për Kovid-19 – Tv Koha
Botë Lajmi i Ditës

Gjermani: Aprovohet testimi i parë i vaksinave te njerëzit për Kovid-19

Instituti gjerman “Poll Erlih” (PEI), sot njoftoi se është aprovuar testi i parë për vaksinat në njerëz kundër koronavirusit.

PEI me seli në Langen është institucioni kryesore për vaksinat dhe dhënien e miratimeve në Gjermani.

Shefi i PEI, Poll Cihutek, në konference shtypi tha se Instituti në luftën kundër Kovid-19, kishte aprovuar fazën e parë të testit dhe priste që vaksina të bëhej e gatshme pranverën e ardhshme. bs/fab

Related posts

Rritje e lehtë të rasteve me koronavirus, kompetentët qetësojnë – tani për tani po përballemi me gjendjen

Televizioni Koha

Ndërmarrjet komunale në rajonin e Pollogut përballen me probleme financiare

Televizioni Koha

Dita e Akademisë së Shkencave dhe Arteve e Maqedonisë

Televizioni Koha

Leave a Comment