31/03/2023
19.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Gjermania prej sot hynë në ”Lock-Down”, mbyllen shkollat dhe bizneset

Gjermania ka hyrë zyrtarisht nga sot në një ”Lock-Down” të vështirë. Shkollat dhe bizneset jo të rëndësishme janë mbyllur deri më 10 janar.

Prej kohësh masat ishin paralajmëruar, por tashmë Gjermania po përjeton një rritje të madhe të rasteve nga COVID-19.

 

Gjermania shpresat tashmë i sheh vetëm tek vaksina, teksa shpreson që ta marrë brenda dhjetorit edhe pse është në dorë të BE.

Gjithsesi një lirim masash do të ketë për Krishtlindje në mënyrë që familjet të festojnë me jo më shumë se 4 anëtarë.

Të fundit