Gjykimi për rastin “Haraçi” sot vazhdon me dëshmitë materiale – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Gjykimi për rastin “Haraçi” sot vazhdon me dëshmitë materiale

Gjykimi për lëndën “Haraçi” sot vazhdon me prezantimin e dëshmive materiale nga ana e Prokurorisë për krim të organizuar.

Procesi gjyqësor kundër Bojan Jovanovskit dhe Katica Janevës hyn në fazë të re prej kur përfundoi dëshmia e dëshmitarëve nga ana e prokurorisë.
Në seancën e fundit gjyqësore, dëshmuan Lidija Mlladenoviq, vajza e pronarit të dyqanit për mobilje “Zona mebel”, gjykatësja Meri Dika-Georigievska nga Gjykata e Apelit Shkup, kumbar i të akuzuarit Jovanovski, moderatorja Lila Stojanovska, mike e afërt e Jovanovskit dhe Sanja Dimovska, shefe e kabinetit të ish-prokurores speciale Katica Janeva, tani e akuzuara e dytë në “Haraçi”.

Paraprakisht, në këtë lëndë dëshmuan edhe ish-prokurorë të PSP-së, Elizabeta Josifovska, Lile Stefanova dhe Burim Rustemi, gjegjësisht në fillim të gjykimit dëshmuan edhe Jordan Kamçev i akuzuar në rastin “Perandoria”.

Related posts

Varhelyi: Po punojmë që vaksinat të jenë të disponueshme për Ballkanin Perendimor

Televizioni Koha

LSDM: Anëtarësimi në NATO ka hapur tregun me vlerë prej katër miliard euro

Televizioni Koha

Hyri në fuqi dekreti për pajisje të detyrueshme mbrojtëse, vërejtje deri më 30 prill, pastaj gjoba

Televizioni Koha

Leave a Comment