Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Hoxhë Nazmi Latifi me familjen e tij nga Struga u bë me banesë të re (VIDEO)
Lajmi i Ditës Maqedoni

Hoxhë Nazmi Latifi me familjen e tij nga Struga u bë me banesë të re (VIDEO)

E gezofshi banesen e re

Hoxha Nazmi Latifi vet i gjashti nga Struga u be me banese te re

Emocione dhe lote gezimi

Shikoje / Shperndaje

,

Prekese shume 😢E gezofshi banesen e re 😊Hoxha Nazmi Latifi vet i gjashti nga Struga u be me banese te reEmocione dhe lote gezimiShikoje / Shperndaje

Geplaatst door Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit op Dinsdag 19 februari 2019

 

Related posts

Me bursën “Boris Trajkovski”, të rinjtë kanë mundësi për të studiuar në “City College” në Selanik

Televizioni Koha

Shpërngulja nga konviktet studentore nga 15 qershori deri më 3 korrik

Televizioni Koha

Sektori civil kërkon që Qeveria ta ndryshojë vendimin me të cilin ua ka zvogëluar mbështetjen për 525.000 euro

Televizioni Koha

Leave a Comment