Hristijan Mickoski të del para qytetarëve dhe të përgjigjet se a është takuar me një nga të dyshuarit, që i është caktuar masa e paraburgimit – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Hristijan Mickoski të del para qytetarëve dhe të përgjigjet se a është takuar me një nga të dyshuarit, që i është caktuar masa e paraburgimit

Mickoski ka ikur nga takimi i liderëve, nga reformat, tani edhe nga opinioni.

Në vend të ikjes, Mickoski duhet të t’i përgjigjet opinionit, qytetarëve:
Me njërin nga të dyshuarit që i është caktuar masa e paraburgimit, a ka pasur disa takime në një diskotekë të njohur, pastaj edhe në pallatin e bardhë?

A ka shkuar pas parave të njërit prej të dyshuarve?

Mickoski është kundër drejtësisë sepse qëllimi dhe misioni i tij i vetëm është mbrojtja e krimeve të kryetarit të vërtetë të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski.

Mickoski e dëmton shtetin dhe punon kundër datës për negociata.

Related posts

Galeria e arteve të Tetovës me thirrje publike deri tek artistët

Televizioni Koha

Ligji për Prokurorinë kalon në Qeveri, prej sot futet në Kuvend

Televizioni Koha

Refuzohen të gjitha paditë e Aleancës dhe Alternativës edhe Integrës, konfirmohen vendimet e KSHZ-së

Televizioni Koha

Leave a Comment