11/12/2023
5.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Humb jetën një person në Shkup, ishte i infektuar nga maleria

Këtë për AIM-në e konfirmuan nga Klinika e Sëmundjeve Infektive nga ku thonë se ai ishte shtruar në spital menjëherë pas mbërritjes në Klinikë dhe se ishin marrë të gjitha masat e duhura, por që për fat të keq gjendja e tij ishte ndërlikuar.
Një tridhjetë e pesë vjeçar nga Shkupit, i cili me gjasa ishte infektua nga malaria në një udhëtim pune në Ganë, ishte pranuar në gjendje të rëndë shëndetësore në Spitalin Universitar për Sëmundjet Infektive në Shkup, ku edhe ka ndërruar jetë.
Këtë për AIM-në e konfirmuan nga Klinika e Sëmundjeve Infektive nga ku thonë se ai ishte shtruar në spital menjëherë pas mbërritjes në Klinikë dhe se ishin marrë të gjitha masat e duhura, por që për fat të keq gjendja e tij ishte ndërlikuar.

Të fundit