30/09/2023
15.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Hyn në fuqi ndalimi i importit dhe eksportit të mbeturinave në mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë

Ndalimi i importit dhe eksportit të djegies së mbeturinave midis Bullgarisë dhe Maqedonisë së Veriut hyn në fuqi sot.

Kjo është në përputhje me ndryshimet e paraqitura në ligjin për administrimin e mbeturinave, i cili u miratua në një procedurë të shkurtuar në Kuvend në Shkup para se të shpërndahej.
Me këtë ndalohet importi i mbeturinave të përdorura në vendin tonë si burim energjie.

Maqedonia dhe Bullgaria obligohen që nga 24 shkurti lloj të këtillë të mbeturinave nuk do të kalojë nga Bullgaria në vendin tonë, dhe as nga Maqedonia e Veriut për në Bullgari./Telegrafi/

Të fundit