I punësuari në MPB del pozitiv me koronavirus – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

I punësuari në MPB del pozitiv me koronavirus

 

Punonjës i informatikës në Departamentin e informatikës dhe telekomunikacionit në Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB) ka rezultuar pozitiv me koronavirus – Kovid 19, bëri të ditur ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev sonte në intervistën për Kanal 5.

“Njerëzit tashmë janë dërguar në izolim, ndërsa me Institutin e Shëndetit Publik (ISHP), sipas rekomandimeve, është kryer dezinfektim në të gjitha ambientet në të cilat ka qenë ai”, theksoi Çulev.

Ministri njoftoi se Asociacioni ndërkombëtar i policisë në vend u ka shpërnda policëve pajisje mbrojtëse dhe mjete për dezinfektim. Çulev shtoi se MPB kishte shpallur tender me procedurë të shkurtër për furnizimin me pajisje mbrojtëse.

Related posts

TV21 mëson, MPB i siguron udhëtarët të cilët erdhën nga Italia me çiftin e infektuar nga koronavirusi

Televizioni Koha

Të gjitha inspektoratet në Maqedoni me autorizime më të mëdha, gjoba deri 30 mijë euro për shkelësit

Televizioni Koha

MPB: Ndalohen grupimet në hapësira të mbyllura dhe të hapura gjatë festave

Televizioni Koha

Leave a Comment