29/11/2023
4.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

I vidhet vetura tetovarit

Gjashtëdhjetë e tre vjeçari M.I. nga Tetova, dje (15-tetor) në ora 08:45 në SPB-Tetovë ka raportuar se është vjedhur automjeti i tij Opel Astra me targa të Tetovës të cilin e kishte parkuar në rrugën Boris Kidriç në Tetovë, me dyer të pa bllokuara dhe me çelësat në bravë. Sipas njoftimit, ai në veturë kishte patur edhe disa pajisje dhe mjete të tjera. Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar.TS

Të fundit