Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Intensiteti i komunikacionit është mesatar - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Intensiteti i komunikacionit është mesatar

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar. Në vendkalimet kufitare, nga ana e Maqedonisë nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të kujdesshëm të automjetit, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë. fab/

Related posts

Spitalet e Nju Jorkut me vitaminën C po i trajtojnë pacientët me koronavirus

Televizioni Koha

Mançevski: Të shfrytëzohet mundësia e parë për organizimin e zgjedhjeve

Televizioni Koha

Pamje trishtuese nga Shqipëria pas tërmetit, shëmben banesat (VIDEO)

Televizioni Koha

Leave a Comment