09/12/2023
3.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ishte nisur për në Strasburg, treni me anëtarët e PE-së përfundon në Disneyland

Një tren me anëtarë të Parlamentit Europian përfundoi në Disneyland në vend që shkonte në Strasburg, për shkak të një gabimi. Duket të ketë qenë një gabim i SNCF (sindikata kombëtare franceze e hekurudhave), sipas mediave.

Në tren, mes të tjerëve ishin deputetë të Parlamentit Europian dhe bashkëpunëtorë të eurodeputetëve që po udhëtonin drejt Strasburgut për punimet e seancës plenare që po zhvillohet këtë javë.oranews.

Të fundit