Izolohet hoteli në Shkup, dyshohet për të prekur nga koronavirusi – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Izolohet hoteli në Shkup, dyshohet për të prekur nga koronavirusi

Një hotel në rrugën “Maqedonia”, në Qendër të Shkupit, është izoluar për arsye se ekzistojnë dyshimet se një turist që ka ardhur në Maqedoni është i prekur nga koronavirusi, raporton TV21.
Personi i dyshuar është shtetas i huaj. I gjithë hoteli është në karantinë. Policia nuk lejon që njerëzit të hynë dhe të dalin nga hoteli, po nuk lejon as që qytetarët t’i afrohen hotelit në fjalë.
Gjatë kohës që erdhi ndihma e shpejtë, policia bllokoi rrugën dhe nuk lejonte lëvizjen e lirë të qytetarëve.

Related posts

Arsovski i bëri thirrje LSDM-së që të thonë publikisht me kë formuan një shumicë parlamentare

Televizioni Koha

Gjyqtarja Besa Ademi e dha betimin për kryetare të Gjykatës Supreme (VIDEO)

Televizioni Koha

Për shkak të reshjeve, është e mundshme derdhja e disa lumenjve më të vegjël dhe dalja e ujit në mjediset urbane

Televizioni Koha

Leave a Comment