Janë arrestuar 49 persona për mosrespektim të ndalesës për lëvizje – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Janë arrestuar 49 persona për mosrespektim të ndalesës për lëvizje

Gjatë 24 orëve të fundit është evidentuar se në nivel të tërë shtetit 64 persona nuk e kanë respektuar ndalesën për lëvizje, me ç’rast 49 persona janë arrestuar, ndërsa për të tjerët janë marrë të dhëna dhe do të vijojnë masa adekuate. Njëzetë persona e kanë shkelur masën mbajtje e obligueshme e maskave mbrojtëse.

Siç kumtoi MPB-ja, gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit 107 personave u janë dhënë vendime për izolim, ndërsa 54 persona kanë nënshkruar deklarata për vetëizolim.

Policia gjatë kontrolleve të kryera nuk ka evidentuar persona të cilët nuk e kanë respektuar masën për izolim dhe vetëizolim. sn/

Related posts

Sead Koçanit i janë konfiskuar tokë, hapësira pune, banesa dhe shtëpi

Televizioni Koha

Abrashi inspekton punimet e hekurudhës në linjën 10

Televizioni Koha

Raportimi mbi pandemin ka shkaktuar stres, ankth dhe depresion te gazetarët

Televizioni Koha

Leave a Comment