29/11/2023
4.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Janë shuar 20 zjarre gjatë fundjavës në Maqedoni, sot nuk ka zjarre aktive

Zjarrfikësit në Maqedoni kanë shuar 20 zjarre në ambiente të hapura këtë fundjavë, ndërsa mëngjesin e sotëm nuk ka zjarre aktive, njofton Qendra për Menaxhimin e Krizave (QKK).
Të shtunën ka pasur gjashtë zjarre, dje 14 zjarre dhe një raport të rremë për një zjarr në një ambient të hapur në shtet. QKM-ja njoftoi se dje janë djegur kashtë, bar i thatë, landfill, bimësi të ulët dhe degë nga prerja.

Një pjesë e zjarreve kanë ndodhur në komunat e Velesit, afër fshatit Ivankovci, Valandovë, afër fshatit Marvinci, Strumicë, afër fshatit Banicë, Kërçovë, afër fshatit Oslomej, Negotinë, afër fshatit Çorkova Çeshma.

Dy zjarre ka pasur në Tetovë, afër fshatit Tearcë, ku digjej bimësi e ulët dhe afër fshatit Ratae. Katër zjarre ka pasur në Komunën e Kumanovës, në afërsi të fshatrave Reçicë, Orizare, Konjare të Epërme dhe fshatit Pçinjë.

Të fundit