Janeva mbetet në Shutkë, i caktohen plus 30 ditë paraburgim – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Janeva mbetet në Shutkë, i caktohen plus 30 ditë paraburgim

“Këshilli penal pranë Gjykatës penale në Shkup, duke vepruar në bazë të propozimit të Prokurorisë Themelore Publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit për vazhdimin e masës së paraburgimit, të përcaktuar me vendim të gjykatësit të procedurës paraprake më 21.09.2019, pas shqyrtimit dhe vlerësimit të propozimit, ka sjellë vendim me çka e miraton propozimin dhe i vazhdon masën e paraburgimit Katica Janevës edhe për 30 ditë”, thuhet në njoftimin e Këshillit Penal.

Ndërkohë sa i përket kërkesë së mbrojtjes që Katica Janevës t’i hiqet masa e paraburgimit dhe t’i shqiptohen masa të kujdesit me garanci të ofruar deri te gjykatësi i gjykatës paraprake, kërkesa është dërguar për mendim tek prokurori publik kompetent, dhe pas vendimit të gjykatës, palët dhe opinioni do të njoftohen plotësisht.

Related posts

Vendkalimet kufitare hapen prej sot, hotelet nga e hëna

Televizioni Koha

Ali Ahmeti: Prej njerëzve të BDI-së përfiton komuniteti

Televizioni Koha

FMN: Politika monetare dhe sistemi bankar janë në gjendje stabile

Televizioni Koha

Leave a Comment