Janevski: Disa anëtarë të së njëjtës familje mund të marrin vauçer 6.000 denarë për pushimet verore - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Janevski: Disa anëtarë të së njëjtës familje mund të marrin vauçer 6.000 denarë për pushimet verore

Sipas masës së tretë ekonomike të publikuar nga Qeveria disa anëtarë të së njëjtës familje mund të marrin vauçer prej 6.000 denarë për pushimet verore, tha kreu i Agjencisë për Mbështetje dhe promovimin e turizmit, Ljupço Janevski, në emisionin “Magazina Ekonomike” në “Alsat”.

“Çdo individ që plotëson kushtet për të marrë një vauçer veror në Maqedoni, mund të marrë ndihmën e shpallur qeveritare në vlerë prej 6.000 denarëve, plus 3.000 denarë pagese, pavarësisht nëse janë anëtarë të së njëjtës familje” tha Janevski.

Siç tha ai, vauçerët në vlerë prej 6.000 denarëve, mund të përdoren vetëm në objektet e akomodimit të kategorizuara dhe hotelet./Telegrafi/

Related posts

Sela: Shqiptarët me vite kanë besuar por gjithmonë janë dëshpëruar nga partitë politike shqiptare

Televizioni Koha

Shekerinska: Bëmë kthesë, në Mbrojtje dhe Armatë mund të investohet më mirë

Televizioni Koha

 “Investime  në  mjete  materiale  për  ekonomitë  bujqësore”Agjencia për mbështetjen financiare të bujqësisë dhe zhvillimit rural

Televizioni Koha

Leave a Comment