Kalendari islamik i datës 9 maj 2020 – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Kalendari islamik i datës 9 maj 2020

Koha e iftarit dhe syfyrit

9 maj 2020

Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është në orën 03 e 22 minuta, ndërsa koha e iftarit (akshami) në orën 19 e 47 minuta.

Koha e iftarit dhe syfyrit në Prilep dhe Kumanovë fillon një minutë më herët, në Veles dy minuta më herët, Shtip tre, në Koçan – katër, në Strumicë dhe Vallandovë – pesë, ndërsa në Dellçevë gjashtë minuta më herët.

Në krahasim me Shkupin, iftari dhe syfyri në Resnjë dhe Manastir fillojnë një minutë më vonë, në Tetovë, Gostivar dhe Kërçovë – dy minuta, ndërsa në Ohër, Dibër dhe Strugë – pesë minuta më vonë.

Related posts

Në 99% të institucioneve në Maqedoninë e Veriut nuk zbatohet “Ligji për gjuhën shqipe”

Televizioni Koha

Fillon Java globale për sipërmarrësi, të rinjtë kanë ambicie të krijojnë biznes

Televizioni Koha

LSDM: Jemi të përkushtuar për përmirësimin e standardit të jetesës së qytetarëve

Televizioni Koha

Leave a Comment