30/11/2023
8.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kallëzim penal për një 23-vjeçare nga Shkupi për tregti me mbeturina

Njësia për krime ekonomike dhe kompjuterike në MVR Shkup ka paraqitur kallëzim penal kundër R. D. (23) nga Shkupi për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “rrezikim i mjedisit dhe natyrës me mbeturina”, njoftoi MVR.

Policia ka raportuar se gjatë një kontrolli të kryer më 27 korrik të këtij viti nga punonjës policorë dhe inspektorë të Inspektoratit Shtetëror të Tregut dhe Inspektoratit Shtetëror të Mjedisit, në një vend të paregjistruar për blerje dhe shitje të lëndëve të para dytësore në Komunën e Çairit. është konstatuar në vend të tregtisë së paautorizuar të mbeturinave pa posedim të lejes për veprimtari për menaxhimin e mbeturinave të lëshuar nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor.

Të fundit