29/11/2023
5.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kërkohet pensionimi i arsimtarëve me përvojë 30 vjeçare në zonat malore

Në vigjilje të protestës dhe shprehjes së paknaqësisë dhe shtyerjes së fillimit të vitit shkollor, vendet kondrinoro-malore këkojnë pensionimin e arsimtarëve me përvojë 30 vjeçare. Ca burime nga këto fshatra, thonë se kjo kërkesë e fshatrave është propozuar disa herë me rradhë edhe tek Sindikata e Arsimit, por e njëjta nuk e ka përifillur këtë kërkesë. Nga këto fshatra thonë se kjo këkesë nga ana e SASHK-ut, nuk është përfillur sepse 90% e shkollave dhe punonjësve në këto zona janë shqiptarë./Gazeta Lajm

Të fundit