Kërkohet përfundimi i rregullimit të rrugës për në Kodrën e Diellit – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Kërkohet përfundimi i rregullimit të rrugës për në Kodrën e Diellit

Iniciativa për të shpëtuar Kodrën e Diellit bën thirrje për një përfundim urgjent të projektit para se të vijë dimri, por edhe për premtimin e zyrtarëve qeveritarë që rruga para hyrjes në Kodrën e Diellit do të zgjerohet parkingu për veturat gjatë kohës së sezonës dimërore.

Drejtori i Agjencisë për Rrugët e Shtetit, Zoran Kitanov tha se e gjithë pjesa nuk është rikonstruar përnjëherë, sepse materiali i asfaltit është shpenzuar në rrugën ku në disa vende ishte më e gjerë se sa ishte planifikuar.

Ai theksoi se pjesa e ngelur do të përfundojë, ndërsa nuk do të ketë zgjerim të pjesës për parkim.

Deklaratën Kitanov e dha ditën e enjte. Por edhe pas disa ditësh të premtimit të tij për të përfunduar projektin, sot nuk ka aktivitete ndërtimi për të shtruar atë pjesë.

Infrastruktura rrugore për në Kodrën e Diellit është në gjendje katastrofale, e cila është nën autoritetin e pushtetit vendor. Atje nuk janë të rregulluara ujërat e zeza atmosferike ose fekale.

Related posts

Masat po lehtësohen, filluan me punë mollet, bastoret sportive, ordinancat stomatologjike

Televizioni Koha

Besimi: Investimet në zhvillimin e kapitalit njerëzor kanë rëndësi të jashtëzakonshme për progresin e ekonomisë

Televizioni Koha

Pendarovski dhe Radev së bashku udhëtojnë për në Romë, për të nderuar vëllezërit e shenjtë Cirili e Metodi

Televizioni Koha

Leave a Comment