Këta janë disa nga drejtorët e shkarkuar nga Zaev – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Këta janë disa nga drejtorët e shkarkuar nga Zaev

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev sot me një konferencë për shtyp ka njoftuar ndryshimet e dhjetëra drejtorëve të institucioneve shtetërore, në nivele drejtuese të propozuar nga partitë politike në qeveri dhe të emëruara nga pushteti ekzekutiv. Ai para se të lexojë këto ndryshime ka thënë se në emër të tij dhe në emër të qeverisë ju falemnderohet për funksionimin e deritanishëm, njofton Telegrafi Maqedoni.

Disa nga zyrtarët e ndryshuar janë këta:
“Makedonija Pat” – Gajur Kadriu
Shtëpia e shëndetit-Shkup – Zlate Memedoviq
ELEM – Dragan Minovski, Ivan Trpevski
Hekurudhat e Maqedonisë së Veriut – Irfan Asani
MEPSO – Sasho Vasilevski
Agjencia për barna – Qahil Ibraimi
Drejtoria për zhvillim të bujqësisë – Bllagoj Indov
Arkiva shtetërore e Republikës së Maqedonisë së Veriut – Kiril Petrov
Klinika për sëmundje të fëmijëve – Katerina Stavriq
Banka për zhvillimin e Maqedonisë së Veriut – Kiril Kolemishevski
Eurokompozit – Zllatko Graoroski
Teatri për Dramë Shkup – Viktorija Arangelova,
Agjencioni për investime të jashtme dhe promovim të eksportit – Vullnet Ademi
Agjencia për rini dhe sport – Zv.drejtori Gazmend Rustemi

Zaev ka potencuar se emrat e rinj të drejtorëve do të dihen së shpejti pasi emërimi i tij ndonjëherë varet nga kryeministri, nga ministrat por edhe nga bordet drejtuese.

Related posts

Të gjitha degët e Alternativës në zonën 6 kërkojnë që Hysni Ismaili të jetë përfaqësues i tyre në listën zgjedhore

Televizioni Koha

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot vendos për masa të reja anti-Covid

Televizioni Koha

Komuna e Çairit me automjet me megafon ju bën apel qytetarëve të qëndrojnë në shtëpi

Televizioni Koha

Leave a Comment