Kirurgu Ilir Asani: Dega e BDI-së në Kumanovë më propozon të jem bartës liste – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Kirurgu Ilir Asani: Dega e BDI-së në Kumanovë më propozon të jem bartës liste

Kirurgu Ilir Asani, ka konfirmuar sot se është kandidat i propozuar nga BDI për bartës liste në njësinë zgjedhore 2.

“Në mbledhjen e degës në Kumanovë u propozua emri im që të jem kandidat. Por nuk është e vendosur ende pasi, kryetari i partisë dhe strukturat do të vendosin kush do të jetë bartës dhe pjesë e listave”, ka thënë Asani.

Ai ka shtuar se edhe Kumanova njëherë e meriton që të ketë bartës liste.

“Është mirë që pas kaq kohësh edhe Kumanova të ketë bartës liste. Nuk e them vetëm për vete, por kush do që të jetë, Kumanova e meriton”, ka shtuar kirurgu Ilir Asani.

Related posts

Gjykata evropiane për të drejtat e njeriut: Lube Boshkoski nuk ka pasur gjykim të drejtë

Televizioni Koha

Filloi me punë zyra “Një pikë për shërbime” në Tetovë

Televizioni Koha

BDI: Mësim parashkollor obligativ, çerdhe në çdo vendbanim

Televizioni Koha

Leave a Comment