30/05/2023
20.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kjo është pula që ka jetuar pa kokë për 18 muaj

Një fermer në Kolorado në vitet 1940 shkon në fushën e tij, duke pritur për të gjetur ushqimin e tij të ardhshëm
Ai sheh një pulë të shëndetshme, ngre sopatën e tij dhe i shkëput kokën e pulës nga trupi i saj.

Orë më vonë, fermeri – Lloyd Olsen – e sheh pulën pa kokë që pa dashje po endet përreth. Ai shkon për të fjetur atë natë, zgjuar mëngjesin e ardhshëm për të gjetur pulën ende gjallë, duke fjetur pranë kokës së tij të zbutur.

Ky ishte një zog i qëndrueshëm. Lloyd e quajti atë “Mike” dhe që nga ajo kohë, premtoi se do të kujdeset për të.

Siç mund ta prisni, Mike e mahniti banorët e fshatit Fruita, Kolorado. Lloyd luajti me fermerë të tjerë lokalë në Fruita, duke u thënë atyre se ai kishte një pulë pa kokë. Lloyd e solli Mikein në treg për të mbledhur paratë e tij të basteve nga skeptikët.

Ky ishte një zog i qëndrueshëm. Lloyd e quajti atë “Mike” dhe që nga ajo kohë, premtoi se do të kujdeset për të.

Siç mund ta prisni, Mike e mahniti banorët e fshatit Fruita, Kolorado. Lloyd luajti me fermerë të tjerë lokalë në Fruita, duke u thënë atyre se ai kishte një pulë pa kokë. Lloyd e solli Mikein në treg për të mbledhur paratë e tij të basteve nga skeptikët.

Në memoriam të Mike, u ngrit një statujë metali e vjetër e zogut. Qyteti gjithashtu feston trashëgiminë e tij çdo vit me festivalin Mike The Chicken Headless.

Të fundit