Klinika për Fëmijë në Shkup ndalon vizitat e pacientëve të vegjël për shkak të coronavirusit – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Klinika për Fëmijë në Shkup ndalon vizitat e pacientëve të vegjël për shkak të coronavirusit

Nëpërmjet një njoftimi të Klinikës së Fëmijëve në Shkup thuhet se “për shkak të rrezikut nga shpërndarja e coronavirusit në Klinikën e Fëmijëve, menaxhmenti sot nga 26 shkurti, ndalon vizitat e pacientëve të vegjël”.

“I lusim familjarët e fëmijëve që janë të hospitalizuar, të kenë kuptim ndaj këtij vendimi, të mos insistojnë në hyrje, për shkak se shëndeti dhe siguria e fëmijës është më e rëndësishme nga gjithçka”, shprehen nga Klinika e Fëmijëve.
Ata shtojnë se nuk do të lihet asnjë person që nuk ka fëmijë të hospitalizuar.

“Luten prindërit që tashmë janë me fëmijët e tyre në klinikë, pa pasur nevojë të mos lëshojnë klinikën, t’i ndërmarrin të gjitha masat për mbrojtje. Duke mbrojtur veten kujdeseni për fëmijën tuaj”, shprehen nga kjo klinikë.

Related posts

Protestohet para Qeverisë: Nuk duam ndihmë, së paku të dimë kur do të nisim me punë

Televizioni Koha

ASH: Forumi i Prespës, keqpërdorim i institucioneve për promovim partiak të BDI-së

Televizioni Koha

Kurti e Osmani në Prekaz: Ky është kryeqyteti i kryengritjes dhe qëndresës së popullit tonë

Televizioni Koha

Leave a Comment